fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Parchetul Barlinek din nou este cel mai bun

bestintest2015ben

 

Avem dovezi clare că parchetul nostru este cel mai bun. Parchetul nostru a câştigat în cadrul unui test independent cu privire la calitatea pardoselilor din lemn, test cate a fost realizat de SP Institutul Tehnic Suedez. De data aceasta parchetul nostru a fost testat la cererea revistei suedeze de design interior Villalive.

Parchetul a fost testat din punctul de vedere al rezistenței la pete de la diverse lichide. Laboratorul a examinat modul în care cafeaua vărsată, vinul roșu sau uleiul de măsline va afecta aspectul parchetul. Pe parchetul testat s-au pus hârtii de filtrare îmbibate în prealabil în vin roșu, ulei de măsline și cafea. După 24 de ore, parchetul a fost curăţat folosind același produs de curatare, iar apoi acesta a fost evaluat vizual dacă au rămas pete.

Un alt test foarte important a fost cel care a avut ca scop verificarea gradului de abraziune a stratului superior al fiecărui produs. În timpul testului parchetul a fost supus abraziunii prin folosirea nisipului şi a două curele de piele rotative. Acesta este cea mai populară metodă în branşă pentru a verifica rezistenţa la abraziune a lacului. La cât mai multe rotaţii rezistă parchetul, cu atât este mai rezistent la abraziune. Acest test arată cât de mult parchetul de lemn este rezistent la deteriorare în timpul exploatării de zi cu zi.