fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Ateliere creative Creations of Nature 4.0

În perioada 18-21 iulie 2017, Barlinek Institute of Design i-a invitat la atelierele speciale pe participanții concursului Creations of Nature 4.0, care s-au calificat în cea de-a II a etapă.

Ediția de anul acesta este cea de-a patra, fiind totodată cea de-a doua ediție internațională – începând din anul 2016 am lansat invitaţia participării la concurs și arhitecților din Rusia, Ucraina și România.

 

Barlinek Institute of Design

 

Participanții au luat parte la atelierele de meșteșugărit, unde sub privirea atentă a specialiștilor și a experților au putut experimenta lucrul cu lemnul, iar înainte de toate, să confrunte proiectele și viziunile lor cu posibilitățile de producție. Arhitecții, influențați de o multitudine de factori, și-au dezvoltat proiectele, ivindu-se totodată și idei noi. Aceste ateliere aveau misiunea de a-i apropia de predarea proiectului final în cea de-a II-a etapă a concursului.

Conform moto-ului celei de-a patra ediții a concursului „Desprinde-te de sol” lucrările participanților s-au arătat a fi surprinzătoare, deosebite, și mai ales originale. .

În cadrul atelierelor le-au stat la dispoziție și experții companiei Saicos, care i-au susținut pe participanți cu experiența și cunoștințele lor în ceea ce privește înnobilarea, protecția și conservarea lemnului. La rândul lor, membrii juriului au slujit drept mentori – arhitect Tomasz Błuszkowski și Wojciech Trzcionka, redactor șef al Design Alive – partenerul concursului nostru.

Soluționarea concursului va avea loc în Octombrie în timpul galei concursului Łódź Design Festival.