fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

STIL GLAMOUR: CULORI ȘI PIESE DE MOBILIER

Stil glamour se referă la interioare luxoase, pline de eclectism rafinat. Mobila barocă și elementele decorative încălzesc interioarele moderne. Totul este asortat într-un mod ludic. Amenajările în stil glamour sunt preferate de mulți, dar sunt și unii care cred că se apropie de kitsch. Totuși, acest lucru poate fi remediat cu ușurință – principiul care afirmă că mai puțin înseamnă mai mult se potrivește perfect aici. Mai bine investești în elemente mai scumpe – mai puține, dar mai de calitate.

stil glamour

Care sunt culorile glamour? Acest stil glamour înseamnă în primul rând diferite nuanțe de roz și de violet. Acestea pot fi culori intense sau pasteluri, de asemenea pot fi și culori cu amestec vizibil de gri. În afară de acestea, în interioare apar nuanțe închise de bleumarin, verde închis, precum și alb sau bej.

stil glamour

stil glamour

De obicei, pereții din interioarele în stil glamour sunt acoperiți cu vopsea – în cadrul unei singure încăperi pot fi folosite mai multe culori. Există și amenajări în care o parte din cameră este decorată cu tapet cu un desen baroc, strălucitor. Cel mai bine este când po-deaua este neutră, dar de bună calitate, un lucru imediat vizibil. Un produs nobil precum este lemnul natural cu o dimensiune peste standard și cu un finisaj natural, se îmbină perfect în interiorul în care accentul se pune pe eleganță. La ferestre trebuie să ai draperii lungi, cu model și nu perdele clasice.

stil glamour

stil glamour

Ce fel de mobilier alegi pentru un interior în stil glamour? Acest stil este caracterizat prin strălucire. În încăperi trebuie să ai multe de elemente strălucitoare și aurite. Predomină piesele de mobilier masive, care se inspiră din baroc. La acestea poți adăuga scaune tapițate cu spătare sculptate, o canapea matlasată sau un candelabru de cristal, bogat ornamentat. Ar fi bine dacă pe paturi ar fi fețe decorative de perne și huse ornamentate. Mobilierul masiv poate fi combinat cu unul modern, minimalist, de exemplu, o măsuță de salon simplă din sticlă sau un dulap aspru, din lemn.

stil glamour

stil glamour

Decorațiunile în stil glamour trebuie să sublinieze dimensiunea luxoasă a interiorului. Aces-tea pot fi elemente decorate cu aur sau cu argint sau obiecte ornamentate cu imitații de pietre prețioase și cristal. Nu ar trebui să lipsească aici vasele cu compoziții florale, farfuriile strălucitoare și bibelourile.