fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

FIXMAT SOUND 2.1. SD – SUBSTRAT DE PARDOSEALA PROFESIONAL

Păstrând proporțiile corespunzătoare de densitate și grosime ale covorașului, compania barlinek a reușit să proiecteze un produs ecologic care îndeplinește în mod optim toate cerințele pentru cele mai bune substraturi.

Substratul FixMat SOUND 2.1 SD este dedicat pardoselilor din lemn stratificat, dar poate fi utilizat cu succes și sub pardoseli laminate, cu îmbinări de tip click (substratul îndeplinește cerințele stricte ale asociației EPLF).

Acest substrat are o utilizare largă, dar mai ales:

  • Îmbunătățește confortul acustic – are un nivel ridicat de izolare fonică și de absorbție a sunetelor.
  • Transmite excelent căldura, ceea ce are un impact pozitiv asupra costurilor cu încălzirea.
  • Are un factor de rezistență foarte mare – pentru încăperile cu trafic intens, prelungește durata de viață a pardoselii.
  • În plus are integrata o peliculă metalică , barieră împotriva vaporilor (după lipirea cu bandă) – impermeabilă la umiditatea reziduală din substrat.

Substratul are dimensiunea de 7,5 x 1 m, cu o greutate de 1,85 kg/m2, este disponibil în role cu o suprafață de 7,5 m2.
Substratul este greu, de aceea se așează foarte bine pe stratul suport, modul de împachetare îi permite să fie desfășurat rapid și ușor fără prea mult efort. Acesta este formatul ideal al substratului pentru a minimiza risipa, facilitând calcularea cantității necesare pentru fiecare încăpere.

Foaie volantă (descarcă)