fbpx

PARCHET EXOTIC

Parchet exotic de la Barlinek este un parchet spectaculos, inchis la culoare. Primele straturi incrucisate sunt specifice parchetului Barlinek, in timp ce stratul superior este din lemn exotic de calitate, atent selectionat. Parchetul exotic are un aspect frumos si este foarte rezistent. In plus, parchetul exotic poate fi montat si deasupra sistemelor de incalzire prin pardoseala.

parchet exotic

PARCHET EXOTIC DIN LEMN DE MERBAU, SAPELE SI JATOBA

Parchetul exotic de la Barlinek este disponibil in diferite variante finisate cu trei tipuri de lemn. Primul este merbau – cu o nuanta maro-galbuie care se inchide in timp. Acest tip de parchet este scos in evidenta prin lacuire. Al doilea tip de lemn este sapele, de culoare maro-rosiatica, cu noduri decorative. Ultimul tip de lemn este lemnul de jatoba, intr-o nuanta de maro-auriu, cu mici granulatii decorative.

PARCHET EXOTIC PENTRU INTERIOARE CU PERSONALITATE

Parchetul exotic arata bine in interioarele spatioase si este o alegere excelenta pentru mansarde, biblioteci, restaurante sau alte spatii deschise. Placile de parchet exotic, inchise la culoare pot acoperi intreaga podea sau pot fi combinate cu unele mai deschise la culoare. Este o modalitate buna prin care poti delimita inteligent spatiul.

parchet exotic

Podelele din parchet exotic inchis la culoare se potrivesc bine cu mobilierul in culori deschise, iar peretii ar trebui sa fie vopsiti in culori delicate precum: alb, crem, bej sau gri deschis. Podelele pot fi incadrate cu plinte din lemn exotic sau cu unele albe – o solutie moderna la care apeleaza multi designeri de interior.

Parchetul exotic de la Barlinek este foarte usor de montat in sistem flotant datorita sistemelor inovatoare BARCLICK® și BARLOCK 5Gc®. Dupa montaj, placile de parchet exotic nu necesita finisare suplimentara.

PARCHET EXOTIC DIN COLECTIA LIFE

Parchetul exotic din colectia Life de la Barlinek este un decor frumos pentru orice camera. Placa cu trei lamele are un aspect unic, iar aceasta solutie face ca parchetul exotic sa semene cu cel clasic. Placile de parchet exotic din colectia Life sunt finisate cu lac profesionist. Ele impresioneaza nu numai prin culoarea unica, dar si prin modelul decorativ, delicat.

PARCHET EXOTIC – INTRETINERE SI RECONDITIONARE

Parchetul exotic are un model caracteristic care nu lasa praful sa se vada, iar lacuirea previne penetrarea prafului in structura lemnului. Pentru intretinerea parchetului exotic este recomandata aspirarea, in timp ce petele persistente pot fi spalate cu o carpa usor umezita. Parchetul poate fi revigorat din cand in cand prin utilizarea unor solutii din gama Barlinek precum Complete Protector si Gloss Protector. Podeaua se deterioreaza in functie de traficul la care este expusa.

parchet exotic
Pentru reconditionarea unui parchet exotic se recomanda raschetarea straturilor deteriorate si aplicarea unui strat de lac pentru lemn de catre un specialist. Poti citi mai multe despre cum poti sa aplici si tu un strat de lac pe parchetul exotic pe site-ul Barlinek, la sectiunea “Intretinerea pardoselilor lacuite”.