fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Pardoseli Barlinek la standul Zieta Studio în timpul Salone del Mobile. Milano 2024

Salone del Mobile 2024 revine ca o vedetă a calendarului de design: evenimentul internațional de top din industria designului va avea loc în perioada 16-21 aprilie la centrul de târguri Rho Fiera din Milano. Compania Barlinek a devenit partener al expoziției lui Oskar Zięta, oferind o bază solidă pentru premierele acestui designer renumit în timpul Săptămânii Designului Italian.

Inființat în 1961, târgul se mândrește cu o gamă largă de produse de design interior care se remarcă prin puterea lor expresivă. Ultima ediție a atras peste 300.000 de vizitatori din 181 de țări din întreaga lume. Aici sunt expuse prototipuri și inovații în spațiul de locuit și stilul de viață: dormitoare, living și sufragerie, spații cu mobilier și dulapuri, tapițate, mese și scaune creează o scenă care arată cum se schimbă felul în care trăim și, în consecință, cum viața și mobilarea casei se schimbă.

 

Lumină, ultra-ușoară și dezvoltare durabilă

Anul acesta, la cea de-a 62-a ediție a Salone del Mobile.Milano, Zieta Studio se va prezenta într-o lumină complet nouă – la propriu. Cele mai recente obiecte de la Zieta vor apărea în versiunile lor și mai strălucitoare, chiar mai ușoare și chiar mai sustenabile. Vor fi, de asemenea, accente decorative din colecția de vaze Zieta, în continuă expansiune. Vor fi, de asemenea, noutăți în categoria console, care aduc un omagiu esteticii, funcționalității și obiceiurilor zilnice. Fondul pentru toate aceste evenimente va fi un parchet din frasin de la Barlinek – Milkshake, a cărei culoare lăptoasă frumoasă va completa estetica standului și va fi o bază naturală pentru noutățile prezentate. Ne vedem în curând – standul E37, hala 14.

Vedeți pardoseala care va fi folosită la stand: