fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Cooperare

Bun venit în Barlinek Institute of Design, platforma de colaborare cu arhitecții datorită căreia obțineți asistența dedicată din partea consultanților profesionali, precum și servicii prioritare și accesul la baza noastră de produse (textură pentru programele CAD). De asemenea organizăm ciclic instruiri gratuite pentru arhitecți în multe orașe din Polonia, precum și în fabrica noastră din Barlinek. Barlinek Instute of Design înseamnă, de asemenea, concursul „Creații din natură”, pe care îl organizăm împreună cu revista Design Alive.

 

DE CE MERITĂ SĂ COLABORAȚI CU NOI?

ACORDĂM ASISTENȚĂ LA PROIECT

Lucrați pentru un Client exigent? Participați la o licitație? Pe baza experienței noastre îndelungate în domeniul creării de parchet pentru investiții comerciale și private vă ajutăm să elaborați proiectul. Asigurăm informații complexe despre produsele noastre și acordăm sfaturi profesionale.

FURNIZĂM MOSTRE

Culoarea, structura inelelor, atingerea – atuurile parchetului de lemn pot fi prezentate Clientului dacă îi arătați o mostră cu parchetul selectat, de aceea vă furnizăm mostrele care vă interesează. Acest lucru vă va facilita selectarea parchetului ideal pentru proiectul dumneavoastră.

ASIGURĂM CERTIFICATE

Putem confirma că proiectul sau oferta dumneavoastră îndeplinește toate criteriile cerute, precum și criteriile formale și funcționale. Vă furnizăm documentele necesare, precum și certificatele care confirmă parametrii tehnici și siguranța de utilizare a parchetului nostru.

ORGANIZĂM INSTRUIRI GRATUITE

Arhitecții care participă în Barlinek Instute of Design au dreptul de a participa la instruiri gratuite. Pe parcursul acestora experții noștri vă vor prezenta oferta de produse și vor răspunde la toate întrebările. Organizăm, de asemenea, instruiri în fabrica noastră din Barlinek unde puteți vedea cum este fabricat Parchetul Barlinek.

COLABORAREA CU BARLINEK INSTITUE OF DESIGN – CINCI PAȘI PENTRU UN PARCHET IDEAL PENTRU CLIENTUL TĂU:

CUNOAȘTEREA CONDIȚIILOR ȘI AȘTEPTĂRILOR INVESTITORULUI

Pentru a crea un proiect bun este necesar să cunoașteți condițiile tehnice și financiare, precum și așteptările Investitorului – de asemenea în ceea ce privește parchetul. Pentru a face acest lucru vă va ajuta setul nostru de întrebări principale. Adresați-le Clientului dumneavoastră înainte de a ne cere nouă informații.

PREZENTAREA OFERTEI DE PRODUSE ȘI SOLUȚII CORESPUNZĂTOARE PROPUSE

Vă oferim o gamă largă de modele și finisaje de parchet de lemn dedicat pentru interioare private, comerciale (birouri, restaurante, magazine și malluri, cluburi și saloane SPA etc.) precum și sportive (hale de sport, săli de fitness și săli de gimnastică, de dans etc.). Puteți să le vedeți în magazin, pe site-ul nostru www, în catalog sau luați legătura cu noi. Vom selecta împreună cea mai bună soluție. Fișierele CAD necesare pentru realizarea proiectului sunt disponibile în sub meniul Materiale de descărcat.

PREGĂTIREA OFERTEI

Consultanții noștri vă vor face legătura cu punctul selectat de desfacere specializat în asistență complexă pentru arhitecți și proiectanți de interior. Aceștia sunt cei mai buni parteneri comerciali ai noștri care se specializează în comercializarea produselor Barlinek. Apelați la experiența acestora.

AJUTOR LA PREGĂTIREA ȘI REALIZAREA COMENZII

Partenerii noștri comerciali vă vor ajuta să precizați toate detaliile legate de comanda dumneavoastră. Întrebați-i de asemenea despre transport şi montajul profesional realizat de Montatorii Autorizați Barlinek. Apelarea la serviciile acestora nu înseamnă doar siguranța de montaj corect a parchetului, ci și o garanție pentru produs mai lungă cu 5 ani.

FINALIZAREA PROIECTULUI ȘI REZUMAREA COLABORĂRII ÎN CADRUL PROIECTULUI

Cu drag vom lua la cunoștință efectul final al colaborării noastre. Publicăm cu drag imagini din investiția realizată în galeria noastră cu investiții realizate. De asemenea vom fi recunoscători pentru opinia dumneavoastră precum și pentru observațiile dumneavoastră în ceea ce privește colaborarea cu noi.

SŁAWOMIR WIKAR

Operational Manager

mobile: +48 601 716 955

slawomir.wikar@barlinek.com.pl

architects@barlinek.com

  Acest site este protejat de reCAPTCHA si Politica de Confidentialitate Google si Termenii Serviciului se aplica.

  Administratorul datelor dumneavoastră personale este Barlinek S.A. cu sediul în Kielce (25-323) at al. Solidarności 36, contact prin e-mail: daneosobowe.bsa@barlinek.com. Datele cu caracter personal de mai sus vor fi prelucrate în conformitate cu art. 6 sectiunea 1 litera f) GDPR (interes legitim – pentru a răspunde unui mesaj trimis prin intermediul formularului de contact). În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi: dreptul de a accesa conținutul acestor date, de a-l rectifica, de a-l șterge, de a le limita prelucrarea, de a le transfera, de a vă opune prelucrării și de a depune o plângere la organul de supraveghere. (Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal). Informații detaliate despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de confidențialitate, vă încurajăm să o citiți.

  Parchetul Barlinek

  PARCHETUL BARLINEK

  extinde
  colaps

  PARCHETUL BARLINEK – PARCHET NATURAL PROIECTAT PENTRU A FOLOSI PE DEPLIN PROPRIETĂȚILE

  Parchetul Barlinek este un produs descris în Europa ca și „engineered wood” sau parchet multistratificat. Acesta provine din țările scandinave, deoarece locuitorii acestei regiuni s-au convins că parchetul obișnuit din lemn masiv, cu toate că este frumos, imediat după montaj – sub influența variaților umidității atmosferice – lucrează, ceea ce îl poate provoca la uscare, umflare sau să scârțâire. Scandinavii, practici din fire, au creat un produs care îmbină frumusețea lemnului natural cu rezistența la deformare cauzată de schimbarea umidității. Acest lucru este „enginereed wood” respectiv îmbinarea stratului de suprafață, fabricat din lemn masiv – stejar, frasin sau fag cu două straturi de pin lipite perpendicular ceea ce ne permite să obținem un parchet în 100% din lemn, natural, rezistent la variațiile de umiditate. Această soluție este atât de eficientă încât ne permite să aplicăm parchetul multistratificat chiar pe încălzirea prin pardoseală.

  PARCHET CU LAMELE

  Parchetul Barlinek poate avea una sau trei lamele. Parchetul cu o singură lamelă, respectiv stratul superior nu este împărțit în lamele mai mici, seamănă cu dușumelele din lemn masiv, iar parchetul cu trei lamele, respectiv cu trei rânduri de lamele pe lățimea parchetului seamănă cu parchetul tradițional.

  ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

  Datorită construcției cu trei straturi care are impact asupra stabilității lemnului, pachetul astfel pregătit poate fi utilizat pe sisteme de încălzire prin pardoseală. Nu absoarbe excesiv căldura ca în cazul parchetului din lemn masiv.

  APĂ DE ÎNCĂLZIRE

  ÎNCĂLZIRE ELECTRICĂ

  AVANTAJELE DE UTILIZARE ALE PARCHETULUI BARLINEK:

  • natural – 100% lemn
  • parchet finit – finisat din fabrică: lăcuit sau uleiat, fără investiții suplimentare*
  • parchetul poate fi montat în 2 moduri: în sistem flotant sau lipit pe suprafața de suport
  • montajul: simplu (poate fi efectuat chiar pe cont propriu), curat (nu faceți dezordine în locuință), foarte rapid fără lipirea îmbinărilor, fără necesitatea de a rașcheta şi de a lăcui suprafața imediat după montare
  • parchetul poate fi utilizat imediat după montaj
  • puteți îmbina parchetul din lemn și o suprafață din plăci ceramice
  • încălzire prin pardoseală mai eficientă – grosimea optimă a parchetului asigură conductivitate termică mai bună
  • parchet cald, sigur şi sănătos
  • cost redus de montare a parchetului – comparativ cu parchetul tradițional
  • parchet montat estetic – aspect ideal al parchetului datorită construcției stabile în cruce
  • posibilitatea de selectare a parchetului în funcție de intensitatea de utilizare
  • grosimea stratului de rulare permite renovarea parchetului
  • posibilitatea de demontare și de montaj în alt loc
  • întreținere: parchetul este ușor de întreținut
  • montaj pe încălzire prin pardoseală este posibil chiar şi pe sistem electric
  • parchetul nu provoacă alergii, ajustează microclimatul din încăpere și nu electrizează ca parchetul laminat

  Clasificarea stratului superior

  extinde
  colaps

  CLASIFICAREA STRATULUI SUPERIOR

  Parchetul din lemn este un produs natural, iar fiecare placă are un aspect unic. Atunci când vă hotărâți să selectați acest tip de produs trebuie să fiți conștienți că unele aspecte precum culoarea și frecvența prezenței caracteristici naturale ale lemnului pot fi diferite în raport cu mostra din punctul de vânzare.

  Pentru a reduce diferențele dintre plăcile de parchet, Barlinek le-a împărțit pe clase. Această selecție a lemnului reprezintă doar modul sistematic de caracterizare a lemnului conform unor criterii riguroase. Datorită acestui fapt Clientul poate selecta clasa parchetului atunci când se decide să-l achiziționeze. Clasificarea stratului de suprafață a parchetului se referă doar la aspectul parchetului și nu are nici un impact asupra calității.

  Cu cât parchetul conține mai puține caracteristici naturale, cu atât prețul produsului va fi mai mare. Acest lucru rezultă din faptul că materia primă necesară pentru obținerea unui parchet foarte similar este redusă şi trebuie să fie selectate foarte exact. Opusul acestui tip de parchet îl reprezintă produsele cu aspect rustic în care caracteristicile lemnului, de ex. razele de inele sunt unice. Din același motiv prețul acestui tip de produse este similar sau poate fi chiar mai mare decât cel al parchetului din clasa cea mai înaltă.

  PARCHET CU 1 LAMELĂ

  UN NUMĂR REDUS DE CARACTERISTICI NATURALE ALE LEMNULUI:

  • culori similare
  • noduri sporadice nu conține
  • alburn nu are fisuri luciu admisibil

  ORICE NUMĂR DE CARACTERISTICI NATURALE ALE LEMNULUI:

  • culori diferențiate
  • noduri sănătoase și șpăcluite cu diametru redus
  • alburn prezent pe marginile parchetului pe o parte sau două părți
  • crăpături minore șpăcluite.

  ORICE NUMĂR DE CARACTERISTICI NATURALE ALE LEMNULUI:

  • orice culoare
  • noduri sănătoase și șpăcluite cu diametru mai mare decât în clasa Family
  • orice cantitate de alburn pe suprafața parchetului
  • crăpături minore șpăcluite, identice cu cele din clasa Family.

  ORICE NUMĂR DE CARACTERISTICI NATURALE ALE LEMNULUI:

  • orice culoare
  • noduri sănătoase și șpăcluite cu diametru mai mare decât în clasa Various
  • alburn prezent pe marginile plăcilor
  • crăpături minore șpăcluite, mai mari decât cele din clasa Various.

  ORICE NUMĂR DE CARACTERISTICI NATURALE ALE LEMNULUI:

  • structura lemnului vizibilă
  • orice culori
  • noduri sănătoase și șpăcluite identice cu cele din clasa Country
  • orice cantitate de alburn pe suprafață parchetului
  • crăpături minore șpăcluite, identice cu cele din clasa Country.

  NUMĂR MIC DE CARACTERISTICI NATURALE ALE LEMNULUI

  • lamele cu culori diferențiate
  • noduri sănătoase și șpăcluite cu diametru redus
  • alburn prezent pe marginile lamelelor
  • crăpături minore șpăcluite pe lamele.

  NUMĂR MARE DE CARACTERISTICI NATURALE ALE LEMNULUI:

  • lamelele din clasele superioare sunt disponibile: Select, Family
  • orice culoare a lamelelor • noduri sănătoase și șpăcluite cu dimensiune medie (mai mare decât în clasa Family)
  • alburnul poate fi prezent pe toată suprafața lamelelor
  • crăpături mici șpăcluite pe lamele

  ORICE NUMĂR DE CARACTERISTICI NATURALE ALE LEMNULUI:

  • orice culoare a lamelelor
  • noduri sănătoase și șpăcluite cu dimensiune medie (mai mare decât în clasa Family)
  • alburnul poate fi prezent pe toată suprafața lamelelor
  • crăpături mici șpăcluite pe lamele.

  Tipurile de finisaje folosite pentru parchetul Barlinek

  extinde
  colaps

  TIPURILE DE FINISAJE FOLOSITE PENTRU PARCHETUL BARLINEK

  Dintr-o varietate de finisaje ale parchetului se remarcă trei, având cele mai bune tratamente de înfrumusețare.

  Perierea parchetului constă în îndepărtarea mecanică cu ajutorul unor perii de oțel a straturilor moi de la suprafață placii. Acest proces are loc pe linia de producţie înainte de lăcuire sau uleiere.

  Teșirea parchetului – în cazul pardoselilor Barlinek pot exista trei tipuri.

  Vopsirea parchetului – Barlinek produce parchetul vopsit cu finisări lăcuite sau uleiate cu ulei natural. Parchetul Barlinek poate fi vopsit cu o singură culoare sau datorită celor mai noi tehnologii – cu două culori.

  PARCHETE PERIATE

  • originalitatea și unicitatea
  • perierea subliniază structura lemnului
  • efectele utilizării sunt mai puţin vizibile pe parchetul periat
  • urmele de zgârieturi sunt mai puţin vizibile în încăperile în care se află animale.

  PARCHET TEŞIT

  • faţetare pe patru laturi – frezarea fiecărei plăci pe toate cele patru laturimicrofaţetare pe patru laturi – frezarea subtilă a fiecărei plăci pe toate cele patru laturi
  • faţetare pe două laturi – frezarea fiecărei plăci pe două laturi
  • microfaţetare pe două laturi – frezarea subtilă pe lungime pe două laturi

  PARCHET VOPSIT

  • datorită vopselei pot fi obținute și alte nuanțe decât cea a lemnului natural
  • parchetul vopsit poate fi adaptat la interior
  • posibilitatea de vopsire cu două culori datorită celei mai noi tehnologii
  • vopsirea poate imita speciile de copaci exotici

  Lac vs ulei

  extinde
  colaps

  LAC VS ULEI

  Lacul acoperă parchetul formând o peliculă de protecție. Placa Barlinek este acoperită până la șapte straturi de lac întărit prin raze UV, care crează o foarte bună protecţie împotriva abraziuni, zgârieturilor şi altor deteriorări

  REZISTENȚA LA UTILIZARE INTENSIVĂ – ABRAZIUNE

  Pentru încăperile din sectorul public trebuie să alegeți lacul professional cu luciu mediu sau mat. Dacă apar deteriorări mecanice, nu vor fi așa vizibile, ca pe cele lăcuite cu luciu pronunțat. La suprafața periată, finisată cu lac mat, toate zgârieturi minore vor fi mult mai puţin vizibile.

  Pardoselile finisate cu luciu pronunțat nu sunt destinate pentru locurile cu trafic intens. Pe acest lac, lumina se reflectă şi va da impresia că fiecare zgârietură va fi mult mai vizibilă.

  CONDIȚII MICROCLIMATICE

  Lemnul are o durabilitate corespunzătoare, este sănătos, dar în special natural. De aceea lucrează sub influența condiților microclimatice în încăpere, schimbîndu-şi puțin dimensiunile. Din acest motiv Barlinek folosește lacuri elastice.

  LAMINAT SAU LAC

  Ce se va întâmpla în cazul în care cade ceva tare pe podea (cana, oală) și lacul nu ar destul de flexibil? Lemnul natural se va supune forței exercitate, dar când lacul nu va lucra împreună cu el, vom avea așa numit păianjen (crăparea lacului). Nu se poate compara lacul pentru lemn față de laminat. Cercetările lacului privesc în principiu rezistența lui la abraziune și flexibilitatea. Acesti doi parametri sunt extrem de importanţi pentru utilizarea parchetului din lemn.

  TESTUL CHEII

  Se întâmplă deseori, ca Clientul să efectueze așa numitul test cheie pe parchetul laminat și parchetul din lemn, constatând cu indignare, că parchetul din lemn se zgârie. Este adevărat, dar același test va fi pozitiv și în cazul lacului de pe mașină? Sigur ca da, pentru nici un lac nu este proiectat sa reziste la astfel de teste.

  LAC PROFESSIONAL

  Adâncește sentimentul de confort și căldură

  LAC LUCIOS

  Soluție perfectă pentru interioare elegante, reprezentative

  LAC SEMIMAT

  Adâncește sentimentul de confort și căldură

  LAC MAT

  Subliniază caracterul natural al podelei de lemn și adâncimea design-ului acesteia

  PARCHETUL ULEIAT

  Uleiul penetrează structura lemnului protejându-l astfel împotriva abraziunii și deteriorării mecanice, în acelaşi timp subliniind frumuseţea şi naturaleţea lemnului. Parchetul uleiat „respiră”, regulând microclimatul din interior.

  PARCHETUL FINISAT CU ULEI UV

  Uleiul UV creează un strat de protecție pe suprafața lemnului, mârind rezistența împotriva murdăriilor, impregnează și protejează împotriva umezeli și evidențiază calitățile lemnului. În cursul procesului de producție este foarte rapid întărit cu razele UV. O parte din ulei pătrunde în structura lemnului, restul crează un strat delicat pe suprafața lui. În timpul utilizări, parchetul necesită o uleire periodică. Frecvența de uleire cu siguranță se va reduce în timp.

  PARCHETUL FINISAT CU ULEI NATURAL

  Uleiul natural pătrunde în structura lemnului, impregnează și protejează împotriva umidități și evidențiază calitățile lemnului, într-un mod vizibil faţă de uleiul UV. Uleiul pătrunde în structura lemnului, urmând ca să îl întărească timp de 7 zile după aplicare. Se recomandă, ca după montarea parchetului, să aplicați pe suprafața lui Wax Care Plus (ulei natural). Mai multe informați în capitolul despre îngrijirea parchetului.

  AVANTAJELE PARCHETULUI LĂCUIT ȘI ULEIAT

  PARCHETUL LĂCUIT

  • este rezistent și durabil: riscul de abraziune redus la maxim
  • este suficient flexibil: o protecție mai bună împotriva crăpări și sfărmânțări
  • lacul lucrează în același timp cu parchetul: acesta previne deteriorările
  • aderența excelentă (adeziune) a fiecarui strat de lac față de sine și a lacului față de lemn
  • tensiunea superficială scăzută: rezultă o atragere de praf redusă
  • lac cu luciu pronunțat (95° în scara Gardnera), care este o soluție ideală pentru încăperile cu mobilier şi decor de epocă, clasice
  • calitatea unică și clima parchetului din lemn la un preț atractiv
  • ecologică și sănătoasă: ideală pentru camerele copiilor și tinerilor
  • ușor de întreținut în fiecare zi
  • lacurile ecologice utilizate de către Barlinek, sunt o protecție eficientă pentru parchetul din lemn, fără solvenți care distrug stratul de ozon al Pământului

  PARCHETUL ULEIAT

  • podelele de lemn uleiate capătă un aspect unic
  • uleiul creează o suprafaţă antistatică şi caldă la atingere
  • podelele acoperite cu ulei sunt extrem de durabile şi nu cauzează probleme în îngrijirea acestora, se recomandă o îngrijire periodică
  • renovarea nu necesită șlefuire și poate fi efectuată individual în căteva ore
  • posibilitatea de efectuare a reparaților la fața locului
  • mici zgârieturi sunt mai puțin vizibile decât pe stratul lăcuit
  • recomandate pentru locuințe unde sunt animale
  • îngrijirea și întreținerea ușoară, care poate fi efectuată individual
  • ușor de întreținut în fiecare zi
  • lacurile ecologice utilizate de către Barlinek, sunt o protecție eficientă pentru parchetul din lemn, fără solvenți care distrug stratul de ozon al Pământului

  Întreținerea parchetului Barlinek

  extinde
  colaps

  ÎNTREȚINEREA PARCHETULUI BARLINEK

  Parchetul din lemn natural necesită întreținerea regulată din partea utilizatorului precum și utilizarea de substanțe corespunzătoare pentru întreținere. Întreținerea corectă a parchetului asigură aspectul frumos al parchetului și prelungește durata de viață a acestuia. Condițiile optime pe care trebuie să le aveți în vedere pentru întreținerea parchetului din lemn sunt umiditatea la nivelul de 45%-60% și temperatura în intervalul de 18-24°C. Respectarea acestor condiții garantează utilizarea îndelungată a acestuia.

  Atunci când utilizați parchetul din lemn Barlinek, indiferent dacă este parchet lăcuit sau uleiat, trebuie să aveți în vedere câteva reguli care previn deteriorarea acestuia: în primul rând protejați și nu permiteți deteriorarea parchetului.

  Cei mai mari dușmani ai parchetului din lemn sunt apa și nisipul. Pentru a menține parchetul curat măturați, aspirați și ștergeți în mod periodic cu o lavetă umedă, dar nu udă.

  Pentru a proteja parchetul din lemn de acțiunea nocivă a nisipului și apei, iar în timpul iernii și a sării, trebuie să folosiți preșuri de protecție la intrarea în locuință.

  Soclurile, piciorarele şi alte locuri de contact dintre mobilă și podea trebuie lipite cu pâslă ( se interzice montarea acestora cu cuie).

  Evitați mersul pe parchet în pantofi cu toc ascuțit.

  Nu se recomandă montarea parchetului în locuri expuse la contactul direct dintre parchet și apă, precum și în încăperile cu umiditate sporită.

  Parchetul de sub fotoliile cu rotile trebuie protejate cu covorașe de protecție care previne apariția defecțiunilor.

  Pentru întreținerea parchetului lăcuit periat se recomandă utilizarea substanțelor de întreținere din seria „Protektor”.

  FRECVENȚA RECOMANDATĂ DE ÎNTREȚINERE A PARCHETULUI*

  PROTEKTOR KONCENTRAT

  substanță pentru întreținerea curentă a parchetului. Această substanță trebuie adăugată în proporția de 100 ml pentru 5 litri de apă și asigură totodată spălarea suprafeței, precum și protecția acesteia. În cazul petelor persistente trebuie să folosiți – Protektor Komplet.

  PROTEKTOR KOMPLET

  cleaner puternic pentru parchet lăcuit. Îndepărtează restul de Protektor Koncentrat și Protektor Blask precum și mizeria și grăsimile. Utilizare – periodic pentru curăţare eficientă, precum şi de fiecare dată înainte de aplicarea substanței Protektor Blask. Diluați în proporție de 100 ml pentru 5 litri de apă. Poate fi utilizat direct pe petele persistente.

  PROTEKTOR BLASK

  substanță pentru renovarea lacului. Barlinek recomandă aplicarea Protektor Blask cu mopul imediat după montajul parchetului lăcuit. Această substanță creează pe suprafața parchetului o peliculă de protecție care nu permite colectarea mizeriei și împiedică pătrunderea apei în îmbinările din plăci. Recomandat în mod special pentru parchetul pe care au apărut zgârieturi de-a lungul timpului. Acesta trebuie să mascheze în mod delicat (îmbunătățește optic aspectul parchetului). Important: Nu diluați substanța Protektor Blask! Turnați direct pe parchet și aplicați cu mopul. În cazul în care utilizați din nou Protektor Blask nu uitați să îndepărtați stratul precedent folosind Protektor Komplet.

  FRECVENȚA RECOMANDATĂ DE ÎNTREȚINERE A PARCHETULUI*

  Nivelul de intensitate a traficuluiProtektor KoncentratProtektor KompletProtektor Blask
  Curățare curentăCurățare periodicăRegenerare periodică
  Parchet în încăperi cu trafic cu intensitate redusă de ex.: camere de locuit, dormitoarela fiecare 5-7 zilela fiecare 6-12 luniconform evaluării vizuale
  Parchetul în încăperile cu trafic cu intensitate medie de ex: scări, coridoare, birourila fiecare 3-5 zilela fiecare 3-6 luniconform evaluării vizuale
  Parchet în încăperi cu trafic intens de ex.: restaurante, magazine, școlila fiecare 1-3 zile1-2 ori pe lunăconform evaluării vizuale

  IMPORTANT: parchetul trebuie întreținut doar cu substanțe destinate în acest scop.
  * Utilizarea unor substanțe de curățare și întreținere pentru parchet lăcuit de la alți producători decât Barlinek poate duce la apariția petelor, decolorare, precum și la modificarea luciului și a asperității acestuia. În caz de utilizare de produse de la alți producători Barlinek nu își asumă responsabilitatea pentru efectele utilizării acestora.
  Toate recomandările legate de frecvența de curățare și întreținere a parchetului sunt indicate drept orientative și depind de exploatarea efectivă a parchetului. Din motivele sus-menționate acestea nu pot reprezenta pretenții de garanție. Nisipul cărat în casă și lichidare vărsate au un efect extrem de nociv asupra parchetului și trebuie îndepărtate imediat. Regenerarea cu Protektor Blask trebuie efectuată rar și termenul de efectuare poate fi prelungit în caz de curățare regulată și de menținere a parchetului în stare bună.

  ÎNTREȚINEREA RECOMANDATĂ A PARCHETULUI ULEIAT CU ULEI UV

  SĂPUN DE ÎNTREȚINERE

  curățarea curentă a parchetului. Săpun pentru întreținerea curentă a parchetului uleiat cu ulei UV. Pentru curățare trebuie să folosiți doar apă cu săpun pentru parchet (100 ml săpun pentru 5 l de apă caldă). Săpunul pentru parchet nu doar spală, ci și creează un strat protector pe parchet care protejează lemnul împotriva mizeriei. Se recomandă utilizarea a două găleți: una pentru apă cu săpun pentru îmbibarea mopului şi cealaltă – cu apă caldă pentru clătirea acestuia. Săpunul poate fi utilizat pe podele, mobilă, blaturi de bucătărie şi toate tipurile de lemn în interiorul locuințelor.

  CLEANER INTENSIV

  curățarea riguroasă a parchetului. Cleanerul intensiv îndepărtează mizeria, grăsimile și stratul vechi de săpun. În cazul în care parchetul este foarte murdar trebuie să diluați cleanerul în raport de 1:8 și aplicați pe parchet cu un pulverizator. După aproximativ 5 minute ștergeți cu mopul. Și în acest caz se recomandă utilizarea a două găleți. Lăsați să se usuce timp de câteva ore. Apoi protejați parchetul cu ulei de întreținere și frecați până la uscare. Cleanerul intensiv nu afectează impregnarea şi suprafețele lăcuite. ATENŢIE! Cleanerul intensiv degresează parchetul, ceea ce mărește absorbția de ulei, iar aceasta este condiția principală pentru protejarea parchetului. Mereu după ce aplicați Cleanerul Intensiv trebuie să uleiați locul respectiv cu ulei pentru întreținere.

  ULEI PENTRU ÎNTREȚINERE

  întreținere în funcție de intensitatea traficului (se recomandă ca prima utilizare să se efectueze imediat după montarea parchetului( Uleiul pentru întreținere poate fi aplicat pe toate suprafețele uleiate din lemn. Utilizat ca substanță pentru împrospătare și întreținere în funcție de nivelul de murdărire a suprafeței, maxim 1-2 ori pe an. Trebuie utilizat mai frecvent atunci când impregnați un parchet nou și atunci când parchetul devine mat și gri. Uleiul pentru întreținere este recomandat ca prima substanță de utilizat după montarea parchetului. Facilitează întreținerea zilnică a parchetului și mărește rezistența parchetului la murdărire. Datorită consistenței este ușor de utilizat. Se aplică ușor și nu necesită dispozitive adiționale pentru aplicare, de ex. polizor. Este suficient să turnați uleiul pe suprafață de lemn, aplicați cu o spatulă și lăsați să pătrundă în lemn timp de 15-30 de minute. Apoi ștergeți surplusul de ulei cu o lavetă moale. Laveta utilizată trebuie clătită sau arsă pentru a evita autoaprinderea acesteia.

  FRECVENȚA RECOMANDATĂ DE ÎNTREȚINERE A PARCHETULUI*

  Nivelul de intensitate a traficuluiSăpun pentru parchetUlei pentru Întreținere **Cleaner Intensiv
  Curățare curentăCurățare periodicăRegenerare periodică
  Parchet în încăperi cu trafic cu intensitate redusă de ex.: camere de locuit, dormitoarela fiecare 5-7 zilela fiecare 6-12 luniconform evaluării vizuale
  Parchetul în încăperile cu trafic cu intensitate medie de ex: scări, coridoare, birourila fiecare 3-5 zilela fiecare 3-6 luniconform evaluării vizuale
  Parchet în încăperi cu trafic intens de ex.: restaurante, magazine, școlila fiecare 1-3 zile1-2 ori pe lunăconform evaluării vizuale

  IMPORTANT: parchetul trebuie întreținut doar cu substanțe destinate în acest scop.
  * Utilizarea unor substanțe de curățare și întreținere pentru parchet uleiat cu ulei UV de la alți producători decât Barlinek poate duce la apariția petelor, decolorare, precum și la modificarea luciului și a asperității acestuia. În caz de utilizare de produse de la alți producători Barlinek nu își asumă responsabilitatea pentru efectele utilizării acestora.
  Toate recomandările legate de frecvența de curățare și întreținere a parchetului sunt indicate drept orientative și depind de exploatarea efectivă a parchetului. Din motivele sus-menționate acestea nu pot reprezenta pretenții de garanție. Nisipul cărat în casă și lichide vărsate au un efect extrem de nociv asupra parchetului și trebuie îndepărtate imediat.
  ** Se recomandă ca prima operație de întreținere să fie efectuată imediat după montarea parchetului. Următoarele cf. informațiilor din tabel. Frecvența de uleiere cu ulei de întreținere scade după aproximativ doi, trei ani de uleiere a parchetului. Uleiul care se află în porii lemnului nu permite pătrunderea mai adâncă a acestuia și următoarele operațiuni de uleiere trebuie efectuate într-o perioadă de cca. 24 luni.

  ÎNTREȚINEREA RECOMANDATĂ A PARCHETULUI ULEIAT CU ULEI NATURAL

  SĂPUN DE ÎNTREȚINERE WASH CARE

  întreținerea curentă a parchetului. Săpunul pentru Întreținere este destinat pentru întreținerea curentă a parchetului uleiat cu ulei natural. Acesta trebuie diluat într-o proporție de 100 ml de săpun în 5 l de apă curată. Săpunul pentru parchet nu doar spală, ci și creează un filtru protector pe parchet care protejează lemnul împotriva mizeriei. Soluția de apă cu săpun se aplică pe parchet cu un mop umezit. Se recomandă utilizarea a două găleți: una pentru apă cu săpun pentru îmbibarea mopului și cealaltă – cu apă curată pentru clătirea acestuia. Săpunul pentru Întreținere poate fi utilizat pentru curățarea parchetului uleiat din lemn, mobilei, blaturilor de bucătărie și a tuturor tipurilor de lemn din locuință.

  MAGIC CLEANER

  curățarea riguroasă a parchetului murdar. Este un produs concentrat pentru parchetul foarte murdar și gresat, precum și pentru parchet înainte de renovare. Îndepărtează grăsimea și mizeria. Substanța trebuie utilizată într-o proporție de 1 la 10. Aplicați soluția diluată uniform pe parchet cu un mop stors sau cu o lavetă curată de bumbac. În cazul petelor foarte persistente și a petelor dificil de îndepărtat puteți folosi Magic Cleaner nediluat. Așteptați cca. 5 minute pentru ca lichidul să înceapă să funcționeze după ce l-ați turnat pe parchet. Ștergeți mizeria cu o lavetă curată, iar apoi spălați de 2-3 ori cu apă curată. În cazul în care este necesar repetați această activitate. După ce parchetul s-a uscat integral se recomandă aplicarea substanței pentru întreținere Wax Care Plus (descrierea utilizării acestui produs mai jos). substanța poate fi utilizată atât pentru parchet uleiat cu ulei incolor, cât și pentru ulei cu pigmenți.

  WAX CARE PLUS

  prima întreținere și întreținerea periodică a parchetului uleiat. Preparatul Wax Care Plus este destinat pentru prima întreținere și întreținerea periodică, precum și pentru împrospătarea parchetului finisat cu ulei natural. Întreținerea regulată a parchetului cu această substanță protejează suprafața acestuia, nivelează vizual zgârieturile minore, reface culoarea inițială a parchetului. În cazul parchetului uleiat cu ulei natural este obligatoriu să aplicați Wax Care Plus pe suprafața parchetului imediat după montarea parchetului. Înainte de a aplica această substanță trebuie să aspirați parchetul sau să măturați cu o perie. Wax Care Plus trebuie aplicat pe parchetul curățat și aplicat uniform cu o lavetă de bumbac sau cu mopul, iar apoi lăsați să se usuce.

  FRECVENȚA RECOMANDATĂ DE ÎNTREȚINERE A PARCHETULUI*

  Nivelul de intensitate a traficuluiSăpun de întreținere Wash Care BarlinekAgent de întreținere Wax Care Plus BarlinekAgent de curățare Wax Care Plus Barlinek
  Curățare curentăCurățare periodicăRegenerare periodică
  Parchet în încăperi cu trafic cu intensitate redusă de ex.: camere de locuit, dormitoarela fiecare 5-7 zilela fiecare 6-12 luniconform evaluării vizuale
  Parchetul în încăperile cu trafic cu intensitate medie de ex: scări, coridoare, birourila fiecare 3-5 zilela fiecare 3-6 luniconform evaluării vizuale
  Parchet în încăperi cu trafic intens de ex.: restaurante, magazine, școlila fiecare 1-3 zile1-2 ori pe lunăconform evaluării vizuale

  IMPORTANT: parchetul trebuie întreținut doar cu substanțe destinate în acest scop.
  * Utilizarea unor substanțe de curățare și întreținere pentru parchet uleiat cu ulei natural de la alți producători decât Barlinek poate duce la apariția petelor, decolorare, precum și la modificarea luciului și a asperității acestuia. În caz de utilizare de produse de la alți producători Barlinek nu își asumă responsabilitatea pentru efectele utilizării acestora.
  Toate recomandările legate de frecvența de curățare și întreținere a parchetului sunt indicate drept orientative și depind de exploatarea efectivă a parchetului. Din motivele sus-menționate acestea nu pot fi luate în considerare pentru despăgubire în termenul de garanție. Nisipul cărat în casă și lichidele vărsate au un efect extrem de nociv asupra parchetului și trebuie îndepărtate imediat. Curățarea riguroasă și substanța Magic Cleaner Barlinek trebuie efectuată rar și poate fi decalată în timp dacă parchetul este întreținut curat în mod curent.

  Wood wall - parchet nu doar pe podea

  extinde
  colaps

  WOOD WALL – PARCHET NU DOAR PE PODEA

  Parchetul Barlinek poate fi montat, de asemenea, pe perete! Datorită acestui fapt încăperea devine mai antifonată, confortabilă și caldă. Montajul parchetului pentru podea pe perete este o idee pentru un interior excepțional. Datorită varietății de soiuri de lemn din oferta de Parchet Barlinek, precum și a lățimilor diferite puteți obține extrem de multe soluții.

  În oferta de produse Barlinek se află clipsul de montaj special proiectat, care permite montajul sigur, rapid și facil pe orice parchet cu grosimea de 14 mm pe suprafața pereților.

  Pentru finisarea colțurilor interne sau externe puteți folosi în general disponibile pe piață profile plate sau unghiulare din aluminiu. Îmbinarea plăcilor cu pereții învecinați poate fi mascată cu ajutorul unor elemente din lemn precum profile rotunde, profile din aluminiu sau mase acrilice de aceeași culoare.

  INSTRUCŢIUNI DE MONTARE

  PASUL 1

  Verificaţi planeitatea peretelui cu ajutorul unei nivele. Abaterea nu trebuie să depăşească 2 mm pe o lungime de 2 metri.

  PASUL 2

  Marcaţi locurile unde va fi montată construcţia din şipcă de lemn cu dimensiunile minime ale secţiunii transversale de 18mm x 50mm. Prima şipcă va fi montată la o distanţă de maximum 10 cm de colţul intern sau extern.

  PASUL 3

  Distanţa dintre şipci nu poate fi mai mare de 50 cm.

  PASUL 4

  Şipcile sunt fixate cu ajutorul unor holz-şuruburi, dar trebuie să ţineţi minte că, capetele acestora nu trebuie să iasă deasupra suprafeţei şipcii.

  PASUL 5

  Şipcile trebuie să formeze un singur plan. Acest lucru îl verificăm cu ajutorul unei nivele care trebuie pusă pe lăţimea a minimum 3 şipci. În caz de nevoie nivelăm construcţia cu ajutorul de ex. a bucăţilor de placaj.

  PASUL 6

  Verificaţi planeitatea peretelui cu ajutorul unei nivele. Abaterea nu trebuie să depăşească 2 mm pe o lungime de 2 metri.

  PASUL 7

  Înainte de începerea montajului, elementele de parchet trebuie aclimatizate în ambalajul original timp de aprox. 48 ore. Parchetul Barlinek este fabricat din lemn natural, de aceea, acesta are un design unic. Prin urmare, înainte de începerea montajului, se recomandă, potrivirea coloristică a suprafeţei montate.

  PASUL 8

  Pe construcţia din şipci de lemn aplicăm adezivul pentru lemn sau adezivul pentru montaj (până la înălţimea unui element de parchet). Primul element de parchet (cu pana tăiată) îl punem pe podea, îl apăsăm pe construcţia cu adeziv şi de sus îl prindem cu ajutorul clipsurilor.

  PASUL 9

  Pe canelura proeminentă a elementului de parchet montăm clipsul de fixare, pe care apoi îl fixăm pe fiecare grindă cu ajutorul şurubului pentru lemn.

  PASUL 10

  Următoarele elemente de parchet le unim cu ajutorul sistemelor de blocare – unul pe lângă altul.

  PASUL 11

  Colţul extern este finisat de ex. prin tăierea elementelor de parchet sub un unghi de 45 de grade. Pe locul de unire a muchiilor aplicăm adeziv.

  PASUL 12

  Apoi, în acest loc aplicăm, de ex. platbanda din aluminiu, care formează elementul decorativ şi protejează muchiile ascuţite ale elementelor de parchet tăiate. Ca variante alternative pot fi folosite diferite corniere din aluminiu sau lemn.

  Proiecte de investiții

  PROIECTE DE INVESTIȚII

  DĄB ASKANIA MOLTI
  DĄB ASKANIA MOLTI

  AGENTII DE TURISM „TUI” BUCUREȘTI

  JESION SAIMAA GRANDE
  JESION SAIMAA GRANDE

  DNEPR VIATA DE ORIGINE

  DĄB ASKANIA PICCOLO
  DĄB ASKANIA PICCOLO
  DĄB ASKANIA PICCOLO
  DĄB ASKANIA PICCOLO

  MUZEUL NATIONAL DIN WROCLAW

  DĄB AMAZAON GRANDE
  DĄB AMAZAON GRANDE

  MAGAZINUL „GAP” ÎN VARȘOVIA

  MERBAU KOMODO GRANDE
  MERBAU KOMODO GRANDE

  HOTELUL „MARINE” KOŁOBRZEG

  DĄB ALMOND GRANDE
  DĄB ALMOND GRANDE

  RÉSIDENCE BELLEVUE BOPPARD

  JESION MILSHAKE MOLTI
  JESION MILSHAKE MOLTI

  SALA DE CONCERTE ÎN ZYWIEC

  DĄB SUNNY GRANDE
  DĄB SUNNY GRANDE

  „LEMON RESORT SPA” GRODEK

  JEAN MARC ARTISAN – DĄB VISIONNAIRE
  JEAN MARC ARTISAN – DĄB VISIONNAIRE

  APARTAMENT ÎN BIALYSTOK

  DĄB CHEESECAKE GRANDE
  DĄB CHEESECAKE GRANDE

  MUC AMP; SCOTT INTERIOR ÎN VARȘOVIA

  DĄB ASKANIA PICCOLO
  DĄB ASKANIA PICCOLO

  GALERIA DE INTERIOR „DEKORADA” ÎN KIELCE

  DĄB SUNNY MOLTI
  DĄB SUNNY MOLTI

  MAGAZINUL „BOCONCEPT” ÎN VARȘOVIA

  DĄB SUNNY GRANDE
  DĄB SUNNY GRANDE
  DĄB SUNNY GRANDE
  DĄB SUNNY GRANDE

  „DECOR PROJECT” ÎN VARȘOVIA

  DĄB SUNNY GRANDE
  DĄB SUNNY GRANDE

  RESTAURANTUL „YUMMIE” ÎN KIELCE

  DĄB PANNA COTTA PICCOLO
  DĄB PANNA COTTA PICCOLO

  APARTAMENTE DE DESIGNER ÎN VARȘOVIA

  DĄB CHEESECAKE GRANDE
  DĄB CHEESECAKE GRANDE

  APARTAMENT PRIVAT ÎN KRAKOW

  JEAN MARC ARTISAN – SOMMELIER
  JEAN MARC ARTISAN – SOMMELIER

  CASE IN STIL RUSTIC ÎN BIELSKO-BIALA

  JEAN MARC ARTISAN - VISIONNAIRE
  JEAN MARC ARTISAN - VISIONNAIRE

  APARTAMENTE ÎN SOPOT

  DĄB CHEESECAKE MOLTI
  DĄB CHEESECAKE MOLTI

  „M2” ÎN VARȘOVIA

  DĄB GENTLE
  DĄB GENTLE

  „STREFA GOTOWANIA” ÎN VARȘOVIA

  DĄB CHEESECAKE GRANDE
  DĄB CHEESECAKE GRANDE

  CORN CULTURAL ÎN VARȘOVIA

  DĄB TOFFEE GRANDE
  DĄB TOFFEE GRANDE

  „SLASH PROJECT” ÎN VARȘOVIA

  DĄB GENTLE
  DĄB GENTLE

  PENTHOUSE 207 ÎN VARȘOVIA

  DĘBOWA PODŁOGA SPORTOWA W SYSTEMIE SPORT TRAINING
  DĘBOWA PODŁOGA SPORTOWA W SYSTEMIE SPORT TRAINING

  DANCE STUDIO ÎN VARȘOVIA

  JESIONOWA PODŁOGA SPORTOWA W SYSTEMIE SPORT TRAINING
  JESIONOWA PODŁOGA SPORTOWA W SYSTEMIE SPORT TRAINING

  FITNESS „MARINE” KOŁOBRZEG

  DĄB ASKANIA MOLTI
  DĄB ASKANIA MOLTI

  CENTRUL „DOJO”

  DĘBOWA PODŁOGA SPORTOWA W SYSTEMIE SPORT EXTREME
  DĘBOWA PODŁOGA SPORTOWA W SYSTEMIE SPORT EXTREME

  COS GIZYCKO

  DĄB PANNA COTTA GRANDE
  DĄB PANNA COTTA GRANDE

  SQUASH CLUB KORONA KIELCE

  BUKOWA PODŁOGA SPORTOWA W SYSTEMIE SPORT TRAINING
  BUKOWA PODŁOGA SPORTOWA W SYSTEMIE SPORT TRAINING

  „PURE FITNESS” KIELCE

  Actualități

  08.04.2024 11:49

  Pardoseli Barlinek la standul Zieta Studio în timpul Salone del Mobile. Milano 2024

  Salone del Mobile 2024 revine ca o vedetă a calendarului de design: evenimentul internațional de top din industria designului va avea loc în perioada 16-21 aprilie la centrul de târguri Rho Fiera din Milano. Compania Barlinek a devenit partener al expoziției lui Oskar Zięta, oferind o bază solidă pentru premierele acestui designer renumit în timpul [...] CITEŞTE TOTUL
  19.02.2024 14:02

  Raliul Suediei 2024 tocmai s-a terminat!

  50 de echipe au concurat la Raliul Suediei 2024. În regiunile pitorești din jurul localitătii Umea, Michał Sołowow din Kielce, împreună cu copilotul său Maciej Baran, au ocupat locul 9 în clasamentul WRC2 și locul 14 în clasamentul general. În plus, Michał Sołowow, care conducea o Skoda Fabia RS în culorile echipei Barlinek, a câștigat [...] CITEŞTE TOTUL
  14.02.2024 10:28

  Târgurile TISE Las Vegas 2024 – Vă mulțumim!

  Ianuarie este primul lună din an și, totodată, începutul sezonului de târguri, a cărui început tradițional are loc în Las Vegas, America. Las Vegas, cunoscută sub numele de "peștera jocurilor de noroc", este de asemenea gazdă a celor mai mari târguri din America de Nord dedicate pardoselilor – TISE (The International Surface Event). În 2024, [...] CITEŞTE TOTUL
  17.08.2023 14:46

  Faceți cunoștință cu Artur!

  Artur este un băiat extraordinar care iubește apa, bicicleta și rolele. Din păcate, viața l-a încercat deja – pe lângă Sindromul Asperger, astm, modificări ale coloanei vertebrale, se luptă și cu Sindromul rar și progresiv Ehlers-Danlos. Grupul Barlinek SA îi ajută de mult timp pe Artur și familia lui. Pe 2 august 2023, am avut [...] CITEŞTE TOTUL
  21.04.2023 12:11

  Barlinek, sponsorul principal al echipei campioane de handbal din Kielce!

  Grupul Barlinek, unul dintre cei mai importanți producători europeni de parchet din lemn, aparținând grupului de firme al lui Michal Solowow, a decis să susțină echipa de handbal din Kielce și să devină sponsorul principal al echipei campioane, care își schimbă astfel numele în Barlinek Industria Kielce. Contractul, care va asigura companiei reclamă în Polonia [...] CITEŞTE TOTUL
  16.04.2020 12:50

  PARDOSELI ÎN STIL PARIZIAN, PRODUSE NOI ÎN OFERTA BARLINEK

  Compania Barlinek își extinde oferta cu noi pardoseli din lemn. De această dată este vorba despre parchetul Chevron. Acesta este răspunsul celui mai mare producător european la ultimele tendințe și așteptările clienților. Aceasta este de asemenea, o completare a colecției prezente deja pe piață – Herringbone Clasic foarte bine primită de clienți. Chevron este o [...] CITEŞTE TOTUL
  30.01.2020 14:49

  BARLINEK LA TÂRGUL PROGETTO FUOCO 2020

    Pe 19 februarie 2020 începe cel mai important târg global de biocombustibili. Pe o suprafață de 130.000 m2 peste 800 de expozanți din întreaga lume, inclusiv Barlinek, își vor prezenta oferta. Pe parcursul celor patru zile de târg, veți avea posibilitatea să faceți cunoștință cu ofertele producătorilor de peleți din lemn și de peleți [...] CITEŞTE TOTUL
  22.11.2019 11:36

  ECHIPA BARLINEK – ÎNCĂ O PLANTARE ESTE NECESARĂ!

    Pe 16 noiembrie 2019, uneltele s-au pus în mișcare iar pădurea a fost îmbogățită cu noi puieți de gorun mici, frumoși și înmiresmați. Anul acesta, datorită muncii comune a angajaților Barlinek împreuna cu Asociația EcoAssist, am reușit să plantăm în regiunea Vrancea 2.000 de puieți din specia gorun, ceea ce duce la un număr [...] CITEŞTE TOTUL
  30.04.2019 12:03

  ANGAJAȚII COMPANIEI BARLINEK AU LUAT DIN NOU CAZMALELE ÎN MÂINI ȘI AU MAI PLANTAT NIȘTE COPACI!

    15 milioane de copaci cresc în total în „Pădurea Clienților companiei Barlinek”, iar angajații Barlinek au mai plantat alții în luna Noiembrie 2018 în localitatea Moineşti din județul Bacău. În acest an 45 de persoane au participat la campanie unindu-și forțele și plantând 6.000 de puieți. Cazmalele și lopețile au fost puse în mișcare, [...] CITEŞTE TOTUL
  19.03.2019 10:13

  BARLINEK INSPIRĂ ÎN ASIA

    În perioada 26-28 martie, pentru a 21-a oară, va avea loc târgul Domotex Asia/CHINAFLOOR. În acest an, Barlinek va lua parte la acest eveniment pentru prima dată, prezentând oferta sa de pardoseli din lemn. Domotex asia/CHINAFLOOR este un târg internațional din domeniul industriei de pardoseli. Acest târg a devenit cea mai importantă expoziție în [...] CITEŞTE TOTUL
  03.01.2019 13:59

  Barlinek la BAU 2019

  Pe data de 14 ianuarie începe Târgul Mondial de Arhitectură, Materiale și Sisteme de Construcţii BAU din München. La acest eveniment, printre cele mai mari companii prezente veți putea întâlni din nou compania Barlinek – unul dintre cei mai mari producători de parchet din lemn stratificat. În 19 hale expoziţionale cu o suprafaţă totală de [...] CITEŞTE TOTUL
  07.03.2018 12:45

  Începând de astăzi, 7.03.2018, compania noastra va recunoaște diplomele Green Endorsement la angajare!

  Green Endorsement este un certificat ce recunoaște oficial în CV voluntariatul realizat în cadrul inițiativei „Plantăm fapte bune în România” (lansată în 2011) și îl transformă într-un plus la angajare la cele mai mari companii din România.

  CITEŞTE TOTUL
  27.02.2018 11:15

  Barlinek – unul dintre cele mai vizitate standuri la cel mai mare târg în domeniul pardoselilor din America de Nord, TISE 2018

  Statele Unite reprezintă următoarea țară în care Barlinek și-a prezentat oferta sa de pardoseli din lemn, cu ocazia celui mai mare târg în domeniul pardoselilor din America de Nord, The International Surface Event (TISE), care a avut loc în Las Vegas, în perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2018.

  CITEŞTE TOTUL
  24.01.2018 13:28

  Barlinek la Târgul din SUA

  Statele Unite sunt următoarea piață pe care Barlinek îşi prezintă oferta sa de pardoseli din lemn. Târgul The International Surface Event care se desfăşoară în Las Vegas (Nevada) reprezintă cel mai mare eveniment în domeniul pardoselilor din America de Nord.

  CITEŞTE TOTUL
  20.12.2017 14:47

  Intalnire cu arhitectii Piastrelle

  Marti, 12 decembrie, am fost alaturi de partenerii nostri de la Piastrelle Bucuresti, unde am sarbatorit alaturi de 100 de oameni pasionati de frumos, arhitecti, designeri, bloggeri sau oameni din presa.

  CITEŞTE TOTUL
  23.11.2017 15:26

  Pădurea clienților Barlinek se extinde

  Pe 18 noiembrie 2017, pentru al treilea an consecutiv, Barlinek România s-a alăturat inițiativei naționale de împădurire bazată pe voluntariat și implicare socială, sustinând proiectul ”Plantăm fapte bune în România”.

  CITEŞTE TOTUL
  20.11.2017 12:33

  Podelele din Barlinek în ceea mai renumită clădire de birouri din Europa!

  Clădirea de birouri a companiei poloneze Kanlux a fost premiată cu titlu de prestigiu „Best Office Architecture” obținând 5 stele și Grand Prix în timpul galei Royal Lancaster din Londra, 26 octombrie 2017.

  CITEŞTE TOTUL
  20.11.2017 12:25

  Creations of Nature 2.0 soluționate!

  Ca de obicei, pe durata a Łódź Design Festival s-a soluționat a patra ediție a concursului „Creations of Nature”. În timpul întâlnirii de sâmbătă din Casa Ideii special amenajate, Juriul condus de Przemo Łukasika a anunțat rezultatele.   1. locul întâi Lea Kazanecka-Olejnik – 2 500 EUR 2. locul al doilea Marcin Kitala – 1 […]

  CITEŞTE TOTUL
  27.07.2017 09:00

  Ateliere creative Creations of Nature 4.0

  În perioada 18-21 iulie 2017, Barlinek Institute of Design i-a invitat la atelierele speciale pe participanții concursului Creations of Nature 4.0, care s-au calificat în cea de-a II a etapă.

  CITEŞTE TOTUL
  06.04.2017 09:29

  „Creations of Nature” – concurs internaţional pentru designeri

  „Desprinde-te de sol” și participă la a patra ediţie a concursului „Creaţii din natură” organizată de Barlinek Institute of Design.

  CITEŞTE TOTUL

  Contact

  SŁAWOMIR WIKAR

  Operational Manager

  mobile: +48 601 716 955

  slawomir.wikar@barlinek.com.pl

  architects@barlinek.com

   Acest site este protejat de reCAPTCHA si Politica de Confidentialitate Google si Termenii Serviciului se aplica.

   Administratorul datelor dumneavoastră personale este Barlinek S.A. cu sediul în Kielce (25-323) at al. Solidarności 36, contact prin e-mail: daneosobowe.bsa@barlinek.com. Datele cu caracter personal de mai sus vor fi prelucrate în conformitate cu art. 6 sectiunea 1 litera f) GDPR (interes legitim – pentru a răspunde unui mesaj trimis prin intermediul formularului de contact). În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi: dreptul de a accesa conținutul acestor date, de a-l rectifica, de a-l șterge, de a le limita prelucrarea, de a le transfera, de a vă opune prelucrării și de a depune o plângere la organul de supraveghere. (Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal). Informații detaliate despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de confidențialitate, vă încurajăm să o citiți.