fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

SE APROPIE NOILE “SMAKI ŻYCIA”. (“GUSTURI ALE VIEŢII”)

Se apropie noile “Smaki Życia”. (“Gusturi ale Vieţii”)

De curând, pe piaţă a apărut următoarea ediţie a colecţiei clasice de podele din lemn Barlinek. “Smaki Życia” ("Gusturile Vieţii") este podeaua barlinek care este fabricată în versiunea cu cel mai frumos design. Lemnul natural de stejar şi frasin cu 16 nuanţe, care reflectează cele mai moderne culori ale sezonului.

Colecţia “Smaki Życia” ("Gusturile Vieţii"), în fiecare an este actualizată cu modele noi care corespund actualelor tendinţe. Ediţia de anul acesta, care reprezintă cea de a patra ediţie a acestei colecţii, include 3 noi decoruri: Stejar crem Biscuits Grande, Stejar brun Toffee Grande şi Frasin alb Lemon Sorbet Grande. Noile elemente de parchet sunt construite dintr-o singură bandă, structura este subliniată cu ajutorul procedeului de periere şi posedă muchii foarte vizibile. Din fabricaţie sunt protejate cu lac UV sau cu ulei oxidativ natural.

Construcţia în cruce a podelelor din colecţie, face ca acestea să fie rezistente la schimbările atmosferice de afară. Elementele de parchet menţin dimensiuni stabile – nu se umflă şi nici nu se contractează din cauza modificărilor de temperatură sau umiditate de afară. Este perfectă pentru sistemul de încălzire prin pardoseală.

Gusturile Vieţii este o colecţie de podele triplu stratificate (Parchet Barlinek), în care un accent deosebit este pus pe stil. Intenția autorilor a fost aceea de a crea podele în conformitate cu cele mai recente tendințe, dar, de asemenea, atemporale – şi anume a unor podele care vor decora încăperile timp de ani de zile. Edițiile anterioare ale colecţiei au câștigat recunoașterea arhitecților și a experților în domeniul designului interior, care i-au acordat premiul Dobry Design 2012. (Design Bun 2012)

 

Stejar BISCUITS Grande

Stejar BISCUITS Grande

Stejar dintr-o singură lamelă, parchet de lemn triplustratificat (parchet barlinek), ulei natural oxidativ, crem, periere, fălţuire pe 4 părţi, dimensiuni 180x2200x14 mm.

Puterea lemnului de stejar îmblânzită de culoarea crem delicată. Parchet în versiunea cu o singură lamelă, cu muchii vizibile . Periat și acoperit cu ulei natural oxidativ, care subliniază perfect frumusețea naturală a lemnului.

 

Frasin LEMON SORBET

Frasin LEMON SORBET

Frasin dintr-o singură lamelă, parchet de lemn triplustratificat (parchet barlinek), lac mat UV, alb, periere, fălţuire pe 4 părţi, dimensiuni 180x2200x14 mm.

Lemn de frasin cu nuanţă de sorbet de lămâie rece. Parchet cu o singură lamelă, acoperit cu un lac alb mat . Caracteristici vizibile ale lemnului natural – structura subliniată cu ajutorul procesului de periere şi muchii scoase în evidenţă datorită procedeului de fălţuire.

 

Stejar TOFFE GRANDE

Stejar TOFFE GRANDE

Stejar dintr-o singură lamelă, parchet de lemn triplustratificat (parchet barlinek), ulei natural oxidativ, crem, periere, fălţuire pe 4 părţi, dimensiuni 180x2200x14 mm.

Parchet cu o singură lamelă de stejar de culoare maro cald . Parchet fălţuit, cu muchii vizibile, acoperit cu ulei oxidativ . Structura naturală a lemnului accentuată în timpul procesului de periere.