fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Competiție internațională pentru designeri

Barlinek Institute of Design, a demarat a treia ediție a concursului pentru arhitecți și designeri, precum și pentru toți cei cărora le place să proiecteze. Ca și în anii precedenți, Creațiile din natură, reprezintă ceva mai mult decât o competiție – este un plan de cooperare cuprinzător între Barlinek și designeri.

De această dată, participanții au fost rugați să pregătească un proiect care va fi o interpretare creativă a sloganului "Placa viitorului." Conceptul trebuie să fie o idee, un gând, o viziune a produsului prezent în viața noastră peste 10-15 sau chiar 20 de ani.

grafikaniusen

Competiția își extinde aria de acoperire incluzând persoanele tinere și talentate din industrie. Ediția din acest an se adresează, de asemenea, designerilor din Rusia, România și Ucraina. Formula concursului constă din două etape. În prima etapă, participanţii vor prezenta o concepţie generală a plăcii (inclusiv un moodborad care ilustrează o sursă de inspiraţie pentru proiect; vor arăta de ce s-au condus în alegerea modelului, și vor putea, de asemenea, să se prezinte sub aspectul designului de interior), în a doua etapă, participanţii selectaţi vor fi invitaţi să participe la ateliere specializate, în cadrul cărora, sub îndrumarea experților companiei Barlinek își vor putea dezvolta proiectele și vor obține noi competențe. Un rezultat al acestei munci va fi proiectul final prezentat la concurs.

Concursul își propune să selecteze proiectanţii cei mai talentaţi, plini de pasiune și imaginaţie din generaţia tânără – care sunt capabili să înţeleagă cerinţele pieţii și sunt capabili să-și transpună cunoștințele în practica de afaceri. Lucrările participante în concurs vor fi evaluate ca în fiecare an, pe lângă reprezentanţii Barlinek, de către un grup de personalităţi din domeniul arhitecturii, designului: preşedinte – Przemo Łukasik (Medusa Group), Agnieszka Stefańska (Infinity-Design), Iwona Gach (Design Alive), Tomasz Błuszkowski (Forma Studio), precum și Szymon Hanczar (Hanczar Studio).

Ceremonia finală a concursului și acordarea premiilor, distincțiilor va avea loc în luna octombrie în cadrul ediției din acest an a Łódź Design Festival.

Înregistrarea participanţilor, condiţiile de participare și informaţiile detaliate pot fi găsite pe site-ul dedicat concursului www.kreacjeznatury.pl