fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Barlinek – unul dintre cele mai vizitate standuri la cel mai mare târg în domeniul pardoselilor din America de Nord, TISE 2018

Statele Unite reprezintă următoarea țară în care Barlinek și-a prezentat oferta sa de pardoseli din lemn, cu ocazia celui mai mare târg în domeniul pardoselilor din America de Nord, The International Surface Event (TISE), care a avut loc în Las Vegas, în perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2018.

 

Barlinek na Targach TISE 2018 Las Vegas
 

 

Târgul TISE de anul acesta a avut o suprafață record de 420.000 m2, precum și un număr record de 800 de expozanți din 100 de țări. Compania Barlinek a luat parte la acest târg pentru prima dată, prezentând produsele sale: colecțiile SENSES și Tastes of Life precum și oferta de catalog și plintele din lemn. Barlinek a prezentat, de asemenea, ultimele noutăți: parchetul cu o singură lamelă cu o lățime de 155 mm și parchetul din lemn de brad clasic.

 

Designul modern, dar simplu și estetic al standului Barlinek a atras atenția de departe. Mulți clienți au fost încântați de stilul scandinav de amenajare al spațiului expozițional, ceea ce a făcut ca Barlinek să fie unul dintre cele mai vizitate standuri pe toată perioada târgului. Întreaga sală de expoziții a fost desemnată de organizatori drept cel mai bun showroom, pe care l-au vizitat numeroși designeri și arhitecți. Pe gustul acestora au fost nuanțele luminoase ale colecției Senses sau culorile diversificate ale colecției Tastes of life. Însă hitul expoziției a fost noul produs oferit de Barlinek, și anume parchetul din lemn de brad clasic, care a interesat vizitatorii din diferite părți ale lumii, inclusiv Canada, Australia sau Mexic.