Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawionych w czasie korzystania przeze mnie z produktów i usług świadczonych drogą elektroniczną w ramach strony internetowej Barlinka, w tym także informacji oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie przez Spółki Grupy Barlinek. Am înțeles, bar aproape.
 

Parchet Triplustratificat Barlinek

 • 100 % lemn
 • Posibilitatea de montare pe sistemul de încălzire prin pardoseală,
 • Construcţie stabilă
 • Podea rezistentă la schimbările de temperatură şi umiditate.
 • Montaj independent şi rapid,
 • Produsul poate fi utilizat imediat după ce a fost montat
 • Posibilitate de renovare


 

Stratul superior

Lemn european sau exotic selectat, finisat cu lac sau ulei.

Stratul de mijloc şi cel inferior

Construcţie de tip cruce realizată din lemn de conifere

 

Parchet triplustratificat"

Parchet stratificat Barlinek = 100% lemn

Parchet triplustratificat Barlinek este un produs nobil executat din lemn natural. Pardoselile din lemn sunt mai sănătoase și cu siguranţă mai durabile decât imitațiile artificiale. Spre deosebire de parchetul laminat, sunt mai calde la atingere, nu se electrizează, nu atrag praful sau acarienii, de aceea sunt o soluţie ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Suprimă perfect zgomotul, iar datorită capacităţii sale de absorbire a umezelii, reglează microclima din cameră. Lamela de Lemn Barlinek oferă posibilitatea de șlefuire și renovare multiplă a stratului de lac.


Pentru încălzirea prin pardoseală

Nu orice pardoseală din lemn poate fi utilizată pentru încălzirea prin pardoseală. Parchet stratificat Barlinek, datorită construcției sale stratificate, conduce excelent căldura și de aceea poate fi utilizată cu succes pentru încălzirea prin pardoseală - atât pentru cea electrică cât și cu apă. Acesta este unul din avantajele sale faţă de pardoselile din lemn masiv. Podeaua la încălzirea prin pardoseală poate fi montată în două moduri: în sistemul de flotant sau prin lipirea plăcilor pe substrat.

Parchet triplu stratificat

Parchet triplustratificat

Montaj rapid

Parchet triplustratificat Barlinek poate fi montată în sistemul flotant. Aceasta este o metodă rapidă și ușoară, datorită căreia pardoseala poate fi montată independent, fără necesitatea de angajare a unui meșter profesionist. Aceasta permite de asemenea dezasamblarea și instalarea repetată a pardoselii. O alternativă este montajul într-un mod tradiţional - prin lipire de substrat, ceea ce garantează stabilitatea montajului chiar și pe suprafețe mari.


Parchetul Barlinek reprezintă nu numai unul ci trei straturi de lemn adevărat care sunt amplasate sub forma unei construcţii moderne de tip cruce. Construcţia stratificată a Parchetului Barlinek asigură stabilitate podelei şi face posibilă valorificarea cea mai eficientă a forţelor naturii. Construcţia acesteia este perfectă pentru sistemul de încălzire prin pardoseală.

Parchet stratificat

CU TREI BENZI

Trei rânduri de lamele pe lăţimea elementului de parchet (aspect asemănător cu parchetul tradiţional)
Parchet triplu stratificat

CU O SINGURĂ BANDĂ

O singură bandă de lemn pe lăţimea elementului de parchet (asemănătoare cu parchetul masiv)


Caracteristici de panouri din lemn Barlinecka

Parchet stratificat lemn

FOARTE MULTE NODURI

Parchet triplu stratificat stejar

MULTE NODURI

Parchet triplustratificat frasin

NUMĂR MEDIU DE NODURI

Parchet stratificat

NUMĂR MIC DE NODURI


 
 
 

Prin utilizarea de blocare longitudinală și barclick de blocare ® Barlock 5Gc cruce într-un mod simplu și rapid pentru a pune în podea singur, fără utilizarea de adeziv.

 

 

FILA SISTEM FĂRĂ ADEZIV DE IMBINARE A ELEMENTELOR DE PARCHET STRATIFICAT:

 • montaj rapid şi simplu,
 • disponibilitatea imediată de utilizare a podelei
 • conexiune durabilă şi rezistentă
 • posibilitate de demontare simplă
 •  posibilitate de re-montare