fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

SENZORIAL CARPENTRY CUCEREŞTE ÎN CURÂND LUMEA

Este oficial! În timpul desfășurării târgului din Poznan Arena DESIGN , am anunțat participarea " SENZORIAL CARPENTRY ", la Săptamana Designului din Milano 2016. Vom prezenta o expoziție interactivă creată împreuna de către Barlinek Institute of Design, TABANDA și DesignAlive în Milano publicului internațional la cel mai mare târg de design din lume din 12 Aprilie .

Detaliile vor fi disponibile în curând .

stolarnia

Barlinek, Tabanda şi "Design Alive" au realizat o expoziţie comună pentru următoarea ediţie a proiectului "Creaţiile naturii" la Festivalul de Design Łódź. În zilele 8-18 octombrie această expoziţie interactivă vă va duce în atelierul de tâmplărie plin de experienţe senzoriale. Intrând în atelier, vei renunţa la viziunea actuală asupra expoziţiilor legate de design. Îţi pui barbă, şorţ şi o cămaşă flanel în carouri distinctive. Devii la propriu un tăietor de lemne.

La cea de a doua ediţie "Creaţiile naturii" revista "Design Alive" a combinat capacităţile de proiectare a grupului Tabanda cu produsele, materialele şi experienţa companiei Barlinek. Pentru 11 zile în Octombrie, în timpul celui mai important festival de design din Polonia, lemnul devine protagonistul principal, care îşi prezintă multiplele feţe. Materia primă este prelucrată cu tradiţie de lungă durată în compania Barlinek, dar şi punct de plecare al activităţilor creative a celor de la Tabanda. Întâlnirea a avut loc într-un loc perfect, în "Tâmplăria viselor" – la expoziţia interactivă, prin intermediul căreia publicul festivalului are posibilitatea de a vedea, simţi, atinge, iar mai presus de toate, să se joace cu lemnul şi să cunoască potenţialul acestuia.

"Tâmplăria visurilor" este o experienţă fără precedent, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Intrând în atelier, vei renunţa la viziunea actuală despre expoziţiile legate de design. Îţi pui barbă, şorţ din pilele adevărată şi o cămaşă flanel în carouri distinctive – devii la propriu tăietor de lemne, care după o zi lungă se întoarce din pădure şi se apucă să lucreze lemnul. Eşti înconjurat de cherestea , grinzi pătrate, butași de copac și mirosul încântător al pădurii. Atingi lemnul brut, îndepărtezi scoarţa, observi aşchiile de lemn sărind . Fierăstrăul cu două mânere, şmirghelul, dălţile de sculptură, rindelele – totul este la dispoziţia ta. Poţi lucra, studia materialul – structura acestuia, posibilitatea de prelucrare, poţi distinge speciile, ba chiar să sculptezi. În acest proces vă folosiţi toate simţurile, jucându-vă şi acumulaţi cunoştinţe noi despre diferite specii de lemn.