Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawionych w czasie korzystania przeze mnie z produktów i usług świadczonych drogą elektroniczną w ramach strony internetowej Barlinka, w tym także informacji oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie przez Spółki Grupy Barlinek. Am înțeles, bar aproape.

COLECŢIILE NOASTRE CU PRIVIRE LA TENDINŢE


Fiecare colecţie Barlinek reflectă tendinţele actuale în arhitectura interioarelor şi în designul industrial. Premiera de anul acesta, podelele SENSES, reprezintă o combinaţie creativă: dimensiune mare, coloristică discretă şi naturaleţe. Podeaua este formată din elemente de parchet de stejar cu o lăţime mai mare decât cea standard (207 mm) care muchiile foarte bine evidenţiate, decolorări subtile de culoarea pământului şi o structură naturală vizibilă a lemnului care este subliniată datorită folosirii uleiurilor naturale şi a lacului mat.

Colecţia este adresată către persoanele care sunt conştiente de puterea detaliului, care ştiu că într-un interior exclusiv "puţin înseamnă mult", iar frumuseţea se află în calitatea materiei prime şi în precizia de finisare.

“Forma economică şi detaliile rafinate reprezintă esenţa celui mai bun design, care face ca podelele SENSES să devină elementul decorativ a interiorului luxos astăzi cât şi în viitor”.

Patrycja Zaczyńska
Arhitect care a colaborat la crearea colecţiei SENSES


Puterea formei

Amenajarea unui interior minimalist necesită înaltă eficienţă în manipularea formelor şi culorilor. Stilul economicos al aranjamentului este subliniat de luminozitatea şi spaţiul din încăpere şi scoate în evidenţă aspectul podelei - stejar GENTLEperiat şi albit subtil.

Interiorul se bazează pe armonie şi penetrarea reciprocă a planurilor verticale şi orizontale. Consola din capătul patului devine o prelungire a elementelor de parchet folosite în interior, ceea ce măreşte puterea de expresie a acestora.

Perspectivă excelentă

Utilizarea unei forme contrastante pe suprafaţa tavanului este un procedeu des folosit de arhitecţi. Accentul gri sub forma coborârii locale a acestuia este repetat pe rama patului şi interacţionează stilistic cu celelalte elemente ale interiorului, inclusiv cu podeaua de stejar subtil colorată TOUCH.

Introducerea în interior a suprafeţelor reflectorizante adaugă spaţiului profunzime şi expresie şi îl măreşte optic. Efectul de strălucire, imaginea ca din oglindă a anumitor elemente de amenajare a interiorului, necesită soluţii bine gândite de aranjament, practic ne lăsând loc pentru nimic făcut accidental.

Ordinea lucrurilor

Interior care reprezintă chintesenţa eleganţei, în termeni simpli, indicând o abordare deosebit de atentă a detaliului creatorului său. Peretele finisat cu plăci ceramice a devenit fundal pentru modulul care expune grafica cât şi ecranul integrat elegant. Paleta de culori folosită conlucrează perfect cu parchetul de stejar TENDER.

Suprafaţa ideală a podelei nu concurează cu dramaticul anumitor elemente ale aranjamentului ci ajută la extragerea caracterului neconvenţional al acestora. Lăţimea excepţională a plăcilor este subliniată de muchiile clar definite, iar căldura naturală a lemnului calmează şi armonizează aranjamentul.

Puterea cuvântului

Spaţiile luminoase şi confortabile declanşează emoţii pozitive şi sunt propice pentru atmosfera de relaxare. Materialele utilizate în interior surprind prin delicateţea sa cu care contrastează din punct de vedere stilistic forma uşor severă a scaunului. O completare ideală a aranjamentului o reprezintă parchetul natural SENSE.

Lemnul natural folosit pe pereţi este combinat şi pătrunde în podeaua de lemn, dând naştere la o calitate cu totul nouă a spaţiului. Interiorul încântă prin căldură şi naturaleţe. În ciuda simplităţii rămâne nobil şi plin de eleganţă.

Sistem tradiţional

Elemente originale, stilizate obţin în acest interior o nouă dimensiune, ceea ce face ca întregul aranjament să întruchipeze o nouă dimensiune a clasicului. Spaţiile luminoase cât şi inspiraţiile trase din posesiunile din Londra, sunt în armonie perfectă cu podeaua clasică de stejar HARMONY.

Interiorul prezintă un design clasic redat într-o manieră modernă. Un avantaj enorm sunt ferestrele mari care luminează camera. Accesoriile mărunte cât şi lămpile scheletice, amplasate într-un mod curios, subliniază unicitatea aranjamentului.

Efect impresionant

Amploarea şi grija perfecţionistă pentru detalii care sunt caracteristice pentru stilul clasic american, au permis crearea unui interior impresionant şi coerent. Arcuri, ornamente, corniere decorate şi elementele decorative pentru pereţi se compun perfect cu forma simplă şi finisajul de precizie a podelei de stejar JOY.

Amploarea şi grija perfecţionistă pentru detalii care sunt caracteristice pentru stilul clasic american, au permis crearea unui interior impresionant şi coerent. Arcuri, ornamente, corniere decorate şi elementele decorative pentru pereţi se compun perfect cu forma simplă şi finisajul de precizie a podelei de stejar.

Călătorii în timp

Jocul cu stilul şi forma au creat un interior într-un stil neconvenţionalrustic_industrial. Combinaţia de elemente aparent contradictorii şi diferite, a permis atingerea unui echilibru elegant între minimalismul modern şi confortul naturalist. Podeaua de stejar INTENSE scoate în evidenţă nuanţele aranjamentului.

Înlocuirea încăpăţânată a stâlpilor de construcţie cu trunchiuri de copaci oferă interiorului un caracter original. Obloanele cu dimensiuni mari permit iluminarea corespunzătoare a spaţiului cât şi scoaterea în evidenţă a frumuseţii culorilor subtile, în care este menţinut aranjamentul.

Calitatea spaţiului

Aranjament extrem de elegant, în stil scandinav. Căminul încălzeşte interiorul, iar cantitatea minimă de echipamente cu forme simple întăreşte impresia de spaţialitate. Un rol primar în acest interior o are podeaua de stejar EXCITE, a cărei design expresiv determină climatul din încăpere.

Efect extraordinar obţinut datorită formei economice. Austeritatea tencuielii şterse cât şi a coloanelor de fontă pe care se sprijină tavanul a fost ruptă cu ajutorul unor elemente care oferă căldură interiorului: cămin, fotoliu confortabil şi podeaua de lemn perfect potrivită.