fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

INTERIOARE RUSTICE. PLINE DE FARMEC.

Interioare rustice, pline de farmec, poți întâlni în casele și în conacele vechi. Stilul Rustic se referă la amenajările în care predomină elemente din lemn și piese vechi de mobilier. În ame-najari interioare rustice vei găsi multe accesorii, precum vasele ceramice vechi, cutiile colo-rate sau obiecte de uz casnic utilizate cu mulți ani în urmă.

interioare rustice

În interioare rustice predomină lemnul natural antichizat. Grinzile decorează tavanul, iar lambriurile decorează pereții. Pardoseala în interioare rustice este realizată din lemn natural. Acesta este tratat cu ulei sau lăcuit și poate fi ales nuanțe închise sau deschise. Important este ca nodurile naturale ale lemnului să fie vizibile. Parchetul din lemn adevărat este cel care completează întregul interior. În aceste interioare rustice este ideal să asortezi parchetul cu peretele. Așa că nu trebuie să folosești pentru prea multe culori. O alternativă pentru vopsirea pereților este alegerea albului. Tencuiala nu trebuie să fie netedă.

interioare rustice

În afară de lemnul natural, pentru amenajari interioare rustice, pot fi utilizate și alte mate-riale naturale. Se potrivesc bine aici ceramica, piatra, fierul forjat și cuprul. Cel mai des sunt utilizate culori precum albul sau verdele și albastrul pastel. Interiorul este de obicei destul de întunecos.

interioare rustice

Stilul Rustic este dominat de mobilier masiv, realizat din lemn natural lăcuit sau băițuit, dec-orat prin profilare și sculptare. Aici vei întâlni banchete simple, mese și cufere, dar și dulapuri masive. Obiectele își pot schimba destinația: cufărul de lemn poate deveni o măsuță de cafea sau scaun. O sobă de teracotă sau un șemineu va completa amenajarea.

interioare rustice

Obiectele pot părea îngrămădite în amenajările rustice: pereții sunt decorați, la fel și materialele textile precum covoarele sau perdelele de la geamuri. Mai poți întâlni o mulțime de alte mărunțișuri. Fierul de călcat, lampa cu petrol, și chiar trofeele de vânătoare construiesc at-mosfera acestui interior unic.

interioare rustice