Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawionych w czasie korzystania przeze mnie z produktów i usług świadczonych drogą elektroniczną w ramach strony internetowej Barlinka, w tym także informacji oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie przez Spółki Grupy Barlinek. Am înțeles, bar aproape.

MID CENTURY MODERNMID CENTURY MODERN


Că, istoria face un cerc complet, știm nu de astăzi. Fiecare creator se inspiră cu canoanele de moda din anii anteriori, folosindu-le în design contemporan. Ceea ce cândva a fost la modă se întoarce la noi dar într-o lansare surprinzătoare. Nu de altfel au tendinţele de design de interior. De ceva timp există moda pe stilistica din ani aceia, care va fii oferită nouă într-un nou suprinzător mod.

 

Mid century modern, nu este nimic altceva decât un retro modern. Culorile calde, forme geometrice, în acelaşi timp un minimalism subtil și simplitatea. Calitatea mai presus de toate. Stilul, care oferă posibilitățile largi, unui fel de electismul vechi cu cel nou, avem aici evident beneficierea din designul anilor 40, 50, 60.

 

MID CENTURY MODERN
 

Acest stil are însumi, că se opune oricărui modelizm, dar când ar trebui să prezintăm distinctivele, ar fi în principal vorba despre produse, mobiliere și accesori de cea mai înaltă calitate . Important este atragerea atenției la model și detali, care de multe ori decid despre excepționalitatea produsului. Este necesară investiția în lemn adevărat și renunțarea din falsurile acestuia. Lemnul natural are de fapt modele unice, și nici o imitație chiar și ceea mai bună nu va înlocui adevărul materii la utilizare. Clasic, care este atemporal, deci de calitate. Când începem planificare spațiului, este important să atrageți atenția la lumina de zi în amenajare. Ferestrele cu cât mai mari cu atât mai bune, și când această etapă este din motive evidente de neatins, trebuie să facem ca să fie cât mai multă lumină de zi în cameră.

 

MID CENTURY MODERN
 

Ceva, ceea ce este foarte important, este suprafața - trebuie să asigurăm ca camera să pară mai mare, chiar dacă mare nu este . Trebuie să țineți minte să nu copleșim încăperea cu un număr prea mare de mobiliere, trebuie să se simtă literalmentatea „suflarea” de lux.

Oglinzile clasice vor fi de asemenea interesante în camerele pe pereți, trebuie să își îndeplinească funcțile mai decorative decât de facto utilitare. Apmlasare în locul potrivit, oglinda poate mări optic interiorul și poate oferi un sentiment de ușurință și spațiu. Dacă o să amplasăm în fața ferestrei va reflecta imaginea pe grădină și va oferi în interior mai multă lumină. În interioarele din jumătatea secolului omniprezente au fost în principal oglinzile încadrate în ramă sub forma soarelui radiant.

MID CENTURY MODERN
 

Utilizarea elementelor stucaturi de perete și tavan, suplimentar va rafina interiorul. Țineți minte de asemenea de un rol important în crearea caracterului interior, pe care le compun mobilierele și accesoriile, deoarece formele clasice sunt o compoziție ideală.

Reazumând - stilul Mid century modern este așa de divers și plin de contraste, că avem posibilități infinite pentru a crea un interior frumos, și unic, care va îndeplini nu numai nevoile noastre estetice, dar și cele practice. Suplimentar ceea ce cred că e cel mai important, va fii interiorul atemporal.

autor: Barlinek Institute of Design

photos: Barlinek / Pinterest

POZOSTAŁE ARTYKUŁY