fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

„Creations of Nature” – concurs internaţional pentru designeri

„Desprinde-te de sol” și participă la a patra ediţie a concursului „Creaţii din natură” organizată de Barlinek Institute of Design.. Concursul este adresat arhitecților, designerilor și tuturor acelora pentru care designul este pur și simplu o plăcere. „Creații din natură” nu este doar un concurs care se termină la anunțarea rezultatelor, ci un plan complet de cooperare al companiei Barlinek cu designerii.

Creations of Nature

În a patra ediție redefinim conceputul plăcii. Ne desprindem de sol și de gândirea schematică conform căreia parchetul este doar pentru pardoseli, pereți sau tavane. Nu ne limităm imaginația în nici un plan. Putem să ne permitem mai mult, chiar mult mai mult.

După succesul celei de-a treia ediţii a concursului şi a unui număr mare de solicitanţi, în acest an invităm să participe și designeri din Rusia, Ucraina şi România.

Formula concursului rămâne neschimbată și este compusă din două etape. În prima etapă, participanţii vor prezenta o concepţie generală (inclusiv un moodboard care ilustrează sursa de inspiraţie pentru proiect; vor arăta ce i-a inspirat în alegerea modelului și vor putea, de asemenea, să prezinte și sub aspectul designului de interior).

În a doua etapă, participanţii selectaţi vor fi invitaţi să participe la ateliere specializate în cadrul cărora, sub îndrumarea experților companiei Barlinek, își vor putea dezvolta proiectele și vor obține noi abilități. Rezultatul acestor lucrări va fi proiectul final prezentat la concurs.

Concursul își propune să selecteze proiectanţii cei mai talentaţi, plini de pasiune și imaginaţie din generaţia tânără – care sunt capabili să înţeleagă cerinţele pieţii și reușesc să-și transpună cunoștințele în practica de afaceri. Juriul, pe lângă reprezentanţii Barlinek, este compus dintr-un grup de personalităţi din domeniul arhitecturii și al designului: preşedinte – Przemo Łukasik (Medusa Group), Agnieszka Stefańska (Infinity-Design), Wojciech Trzcionka (Design Alive), Tomasz Błuszkowski (Forma Studio), precum și Szymon Hanczar (Hanczar Studio).

Gala finală a concursului și acordarea premiilor și a distincțiilor va avea loc în luna octombrie în cadrul ediției din acest an al Łódź Design Festival.

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor expiră la data de 31 mai 2017.

Informaţii detaliate pot fi găsite pe site-ul dedicat concursului www.kreacjeznatury.pl >>